دوشنبه 2 مهر 1397 _ 14 محرم 1440 _ 24 سپتامبر 2018

تاریخ : سه شنبه 7 ارديبهشت 1395     |     کد : 13

اولین کنفرانس ملی محاسبات توزیعی و پردازش داده های بزرگ

اولین کنفرانس ملی محاسبات توزیعی و پردازش داده های بزرگ 1st National Conference on Distributed Computing and Big Data Processing

کنفرانس ملی محاسبات توزیعی و پردازش داده های بزرگ یکی از جدیدترین رویدادهای علمی کشور است که در زمینه های تخصصی مهندسی کامپیوتر در کشور برگزار می‌شود. هدف این کنفرانس گسترش دانش در موضوعات مرتبط و ایجاد محیطی علمی و فنی جهت ارائه آخرین دستاوردهای علمی پژوهشی، تبادل اطلاعات و همچنین آشنایی با مسائل و دستاوردهای روز این حوزه می باشد. در این راستا، طی برگزاری کنفرانس محققان یافته‌های خود را به صورت مقالات علمی ارائه می‌کنند. همچنین برگزاری کارگاههای آموزشی توسط متخصصان صنعت و دانشگاه نیز از دیگر اهداف کنفرانس خواهد بود. مسؤولیت برگزاری اولین دوره این کنفرانس برعهده دانشکده مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، به عنوان یکی از دانشگاه‌های مطرح کشور می باشد.
سایت کنفرانس: http://dcbdp.azaruniv.edu/index.php

نوشته شده در   سه شنبه 7 ارديبهشت 1395  ساعت  12:48   توسط   مدير سايت دانشکده مهندسی کامپیوتر
ویرایش شده در چهارشنبه 31 شهريور 1395 ساعت 14:17 توسط مدير سايت دانشکده مهندسی کامپیوتر
PDF چاپ ارسال برای دوستان بازگشت