دوشنبه 2 اسفند 1395 _ 23 جمادى الأولى 1438 _ 20 فوریه 2017

تاریخ : دوشنبه 1 آذر 1395     |     کد : 26

برگزاری دومين کنفرانس ملي محاسبات توزيعي و پردازش داده هاي بزرگ

برگزاری دومين کنفرانس ملي محاسبات توزيعي و پردازش داده هاي بزرگ در دانشکده فناوري اطلاعات و مهندسي کامپيوتر 25 آبان 1395

دومين کنفرانس ملي محاسبات توزيعي و پردازش داده هاي بزرگ در دانشکده فناوري اطلاعات و مهندسي کامپيوتر روز 25 آبان 1395 با حضور جمع کثيري از پژوهشگران، اساتيد و دانشجويان حوزه علوم کامپيوتر و فناوري اطلاعات برگزار گرديد. در اين همايش با شکوه، مهمانان ارزنده اي از دانشگاههاي مختلف کشور حضور داشتند. مراسم افتتاحيه اين کنفرانس با سخنراني جناب آقاي دکتر حسن وليزاده رياست محترم دانشگاه شهيد مدني آذربايجان و همچنين سخنراني رياست محترم دانشکده فناوري اطلاعات و مهندسي کامپيوتر جناب آقاي دکتر مهدي هاشم زاده آغاز شد.
در اين کنفرانس مقالات حول چهار محور
1) سيستمهاي توزيع شده و محاسبات  2) پردازش داده هاي بزرگ  3) تحليل شبکه هاي اجتماعي  4) بينايي ماشين توزيع شده
در قالب نشستهاي تخصصي جداگانه توسط ارائه کنندگان مقالات به مخاطبين و شرکت کنندگان کنفرانس ارائه گرديدند.
دکتر هاشم زاده دبير کميته اجرايي کنفرانس اعلام نمودند در اين دوره از کنفرانس، 112 مقاله به دبيرخانه کنفرانس رسيد که با توجه به نوپا بودن اين حوزه و بسترهاي آن در داخل کشور، خود امري شگرف است و از ميان آنان بنا به نظرات داوران محترم 57 مقاله مورد پذيرش واقع شدند. که از اين تعداد مقاله، 36 مقاله براي ارائه شفاهي انتخاب شدند که امروز در قالب پنج نشست همزمان توسط نويسندگان محترم ارائه خواهند شد. و 21 مقاله باقيمانده نيز در قالب خلاصه مقالات جهت چاپ در کتابچه مجموعه مقالات کنفرانس و CD  مربوطه انتخاب گرديدند.

نوشته شده در   دوشنبه 1 آذر 1395  ساعت  09   توسط   مدير سايت دانشکده مهندسی کامپیوتر
PDF چاپ ارسال برای دوستان بازگشت
نظرات شما :