پنجشنبه 26 مرداد 1396 _ 25 ذو القعدة 1438 _ 17 اوت 2017

تاریخ : سه شنبه 26 ارديبهشت 1396     |     کد : 27

برگزاری سومين کنفرانس ملي محاسبات توزيعي و پردازش داده هاي بزرگ

برگزاري سومين کنفرانس ملي محاسبات توزيعي و پردازش داده هاي بزرگ در دانشکده فناوري اطلاعات و مهندسي کامپيوتر
26 ارديبهشت 1396
سومين کنفرانس ملي محاسبات توزيعي و پردازش داده هاي بزرگ در دانشکده فناوري اطلاعات و مهندسي کامپيوتر دانشگاه شهيد مدني آذربايجان روز 26 ارديبهشت 1396 با حضور محققين، اساتيد و دانشجويان حوزه علوم کامپيوتر و فناوري اطلاعات برگزار گرديد. در اين همايش با شکوه، مهمانان ارزنده اي از دانشگاههاي مختلف کشور حضور داشتند. مراسم افتتاحيه اين کنفرانس با سخنراني جناب آقاي دکتر مهدي هاشم زاده رياست محترم دانشکده فناوري اطلاعات و مهندسي کامپيوتر آغاز شد. در ادامه سخنران ويژه کنفرانس جناب آقاي دکتر سياوش خرسندي، دانشيار محترم دانشگاه صنعتي اميرکبير تهران به ارائه سخنراني کليدي با موضوع اکوسيستم داده هاي کلان در اينترنت اشيا پرداختند.
در اين کنفرانس مقالات حول چهار محور:
1) سيستمهاي توزيع شده و محاسبات  2) پردازش داده هاي بزرگ  3) تحليل شبکه هاي اجتماعي  4) بينايي ماشين توزيع شده
در قالب نشستهاي تخصصي جداگانه توسط ارائه کنندگان مقالات به مخاطبين و شرکت کنندگان کنفرانس ارائه گرديدند.
دکتر هاشم زاده دبير کميته اجرايي کنفرانس اعلام نمودند در اين دوره از کنفرانس، 177 مقاله به دبيرخانه کنفرانس رسيد که با توجه به نوپا بودن اين حوزه و بسترهاي آن در داخل کشور، خود امري شگرف است و از ميان آنان بنا به نظرات داوران محترم 103 مقاله مورد پذيرش واقع شدند. که از اين تعداد مقاله، 41 مقاله براي ارائه شفاهي انتخاب شدند که امروز در قالب شش نشست همزمان توسط نويسندگان محترم ارائه خواهند شد. و 62 مقاله باقيمانده نيز در قالب خلاصه مقالات جهت چاپ در کتابچه مجموعه مقالات کنفرانس و CD مربوطه انتخاب گرديدند.