جمعه 29 تير 1397 _ 07 ذو القعدة 1439 _ 20 ژوئیه 2018

تاریخ : سه شنبه 11 ارديبهشت 1397     |     کد : 36

کسب مقام سوم در رويداد نوآفريني کسب وکار خودتو بساز

کسب مقام سوم در رويداد نوآفريني کسب وکار خودتو بساز توسط دانشجويان دانشکده فناوري اطلاعات و مهندسي کامپيوتر

کسب مقام سوم در رويداد نوآفريني کسب وکار خودتو بساز

تيم شرکت کننده از دانشکده فناوري‌ اطلاعات و مهندسي کامپيوتر متشکل از دانشجويان زير
  1. محسن فرجامي
  2. علي عربگري
  3. پويا آکليون
در رويداد نوآفريني "کسب وکار خودتو بساز" که در فروردين  1397  با حمايت صندوق نوآوري و شکوفايي وزارت علوم در شهر تبريز برگزار گرديد، موفق به کسب مقام سوم در اين رويداد شده اند. اين رويداد نوآفريني در محورهاي گردشگري، صنايع دستي ، فناوري اطلاعات و ارتباطات  در سالن همايش مرکز آموزش فني و حرفه‌اي شماره 3 تبريز  در طي  3  روز برگزار شد.  در اين رويداد صاحبان کسب کارهاي موفق و مدير عامل شرکت هاي شتاب دهنده حضور داشتند. در طي برگزاري دوره، مدرساني در زمينه ايده پردازي، طراحي مدل کسب کار،  و چگونگي راه‌اندازي کسب  و کار  آموزش هاي مفيدي را ارائه دادند. ايده تيم شرکت کننده  دانشکده "آسان بازي" نام دارد و سرپرستي تيم را آقاي علي عربگري به عهده داشتند. در اختتاميه  برگزاري رويداد، تيم هاي مختلف توسط داوران که متشکل از  نماينده صندوق نوآوري و شکوفايي، مدير عامل شتاب دهنده برکت و مدرسان حوزه‌هاي مرتبط با کسب و کار بودند، مورد ارزيابي واقع شدند و در اين ارزيابي تيم دانشجويان شرکت کننده در اين رويداد با ايده "آسان بازي " مقام سوم را کسب کردند. همچنين اعضاي تيم در طي نشست فعالان توسعه و فناوري با حضور جناب آقاي دکتر واعظي رئيس دفتر رياست جمهور، مورد تقدير قرار گرفتند.

ضمن عرض تبريک به اين عزيزان، اميدواريم در آينده شاهد موفقيت­هاي بيشتر و روز افزون دانشجويان دانشکده باشيم.

نوشته شده در   سه شنبه 11 ارديبهشت 1397  ساعت  10:05   توسط   مدير سايت دانشکده مهندسی کامپیوتر
ویرایش شده در سه شنبه 11 ارديبهشت 1397 ساعت 13:11 توسط مدير سايت دانشکده مهندسی کامپیوتر
PDF چاپ ارسال برای دوستان بازگشت
نظرات شما :