دوشنبه 2 مهر 1397 _ 14 محرم 1440 _ 24 سپتامبر 2018

تاریخ : شنبه 29 ارديبهشت 1397     |     کد : 38

برگزاری چهارمين کنفرانس ملي محاسبات توزيعي و پردازش داده هاي بزرگ

برگزاری چهارمين کنفرانس ملي محاسبات توزيعي و پردازش داده هاي بزرگ در دانشکده فناوري اطلاعات و مهندسي کامپيوتر دانشگاه شهید مدنی آذربایجان 26 اردیبهشت 1397

26 اردیبهشت 1397

چهارمين کنفرانس ملي محاسبات توزيعي و پردازش داده هاي بزرگ در دانشکده فناوري اطلاعات و مهندسي کامپيوتر دانشگاه شهید مدنی آذربایجان روز 26 اردیبهشت 1397 با حضور جمع کثيري از پژوهشگران، اساتيد و دانشجويان حوزه علوم کامپيوتر و فناوري اطلاعات برگزار گرديد. در اين همايش با شکوه، مهمانان ارزنده اي از دانشگاههاي مختلف کشور حضور داشتند. مراسم افتتاحيه اين کنفرانس با سخنراني جناب آقاي دکتر علی عجمی معاونت محترم پژوهش و فناوری دانشگاه شهید مدنی آذربایجان آغاز شد. در ادامه، آقای دکتر مهدی هاشم زاده دبیر علمی کنفرانس و رياست محترم دانشکده فناوري اطلاعات و مهندسي کامپيوتر به ایراد سخنرانی پرداختند. سخنران ویژه کنفرانس جناب آقای دکتر محسن سُریانی، دانشیار دانشگاه علم و صنعت ایران و رئیس انجمن بینایی ماشین و پردازش تصویر ایران، به ارائه سخنرانی کلیدی با موضوع «تحقیقات اخیر در حوزه بینایی ماشین: چند نمونه موردی» پرداختند.
در اين کنفرانس مقالات حول چهار محور:
1) سيستمهاي توزيع شده و محاسبات  2) پردازش داده هاي بزرگ  3) تحليل شبکه هاي اجتماعي  4) بينايي ماشين توزيع شده
در قالب نشستهاي تخصصي جداگانه توسط ارائه کنندگان مقالات به مخاطبين و شرکت کنندگان کنفرانس ارائه گرديدند.
دکتر هاشم زاده دبير کميته علمی کنفرانس اعلام نمودند در اين دوره از کنفرانس، 203 مقاله به دبیرخانه کنفرانس رسید که با توجه به نوپا بودن این حوزه و بسترهای آن در داخل کشور، خود امری شگرف است و از میان آنان بنا به نظرات داوران محترم 105 مقاله مورد پذیرش واقع شدند. که از این تعداد مقاله، 60 مقاله برای ارائه شفاهی انتخاب شدند که در قالب 6 نشست همزمان توسط نویسندگان محترم ارائه می­شوند، و کلیه مقالات در قالب مجموعه مقالات کنفرانس و CD مربوطه چاپ و منتشر می­شوند. همچنین کلیه مقالات پذیرفته شده توسط پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) و پایگاه استنادی مقالات کنفرانس­های کشور (CIVILICA) نمایه خواهند شد.

نوشته شده در   شنبه 29 ارديبهشت 1397  ساعت  11:07   توسط   مدير سايت دانشکده مهندسی کامپیوتر
ویرایش شده در شنبه 29 ارديبهشت 1397 ساعت 11:45 توسط مدير سايت دانشکده مهندسی کامپیوتر
PDF چاپ ارسال برای دوستان بازگشت
نظرات شما :