دوشنبه 25 آذر 1398 _ 19 ربيع الثاني 1441 _ 16 دسامبر 2019

تاریخ : شنبه 25 آبان 1398     |     کد : 58

برگزاری پنجمين کنفرانس ملي محاسبات توزيعي و پردازش داده هاي بزرگ

پنجمين کنفرانس ملي محاسبات توزيعي و پردازش داده هاي بزرگ

برگزاری پنجمين کنفرانس ملي محاسبات توزيعي و پردازش داده هاي بزرگ در دانشکده فناوري اطلاعات و مهندسي کامپيوتر دانشگاه شهید مدنی آذربایجان 22 آبان 1398

پنجمين کنفرانس ملي محاسبات توزيعي و پردازش داده هاي بزرگ در دانشکده فناوري اطلاعات و مهندسي کامپيوتر دانشگاه شهید مدنی آذربایجان روز 22 آبان 1398 با حضور جمع کثيري از پژوهشگران، اساتيد و دانشجويان حوزه علوم کامپيوتر و فناوري اطلاعات برگزار گرديد. در اين همايش با شکوه، مهمانان ارزنده اي از دانشگاههاي مختلف کشور حضور داشتند. مراسم افتتاحيه اين کنفرانس با سخنراني جناب آقاي دکتر علی عجمی معاونت محترم پژوهش و فناوری دانشگاه شهید مدنی آذربایجان آغاز شد. در ادامه، آقای دکتر مهدی هاشم زاده دبیر علمی کنفرانس و رياست محترم دانشکده فناوري اطلاعات و مهندسي کامپيوتر به ایراد سخنرانی پرداختند. ایشان ضمن تشریح عملکرد این دوره از کنفرانس، اعلام نمودند:
در اين کنفرانس مقالات حول چهار محور: 1) سيستمهاي توزيع شده و محاسبات  2) پردازش داده هاي بزرگ  3) تحليل شبکه هاي اجتماعي  4) بينايي ماشين توزيع شده، در قالب نشستهاي تخصصي جداگانه توسط ارائه کنندگان مقالات به مخاطبين و شرکت کنندگان کنفرانس ارائه گرديدند.
دکتر هاشم زاده اعلام نمودند در اين دوره از کنفرانس، 172 مقاله به دبیرخانه کنفرانس رسید که با توجه به نوپا بودن این حوزه و بسترهای آن در داخل کشور، خود امری شگرف است و از میان آنان بنا به نظرات داوران محترم 89 مقاله مورد پذیرش واقع شدند. که از این تعداد مقاله، 41 مقاله برای ارائه شفاهی انتخاب شدند که در قالب 5 نشست همزمان توسط نویسندگان محترم ارائه می­شوند، و کلیه مقالات در قالب مجموعه مقالات کنفرانس و CD مربوطه چاپ و منتشر شده اند. همچنین کلیه مقالات پذیرفته شده توسط پایگاه استنادی ISC و پایگاه استنادی مقالات کنفرانس های کشور CIVILICA نمایه خواهند شد.

چاپ چاپ