دوشنبه 15 آذر 1400 _ 02 جمادى الأولى 1443 _ 6 دسامبر 2021

تاریخ : شنبه 16 اسفند 1399     |     کد : 68

برگزاری ششمين کنفرانس ملي محاسبات توزيعي و پردازش داده هاي بزرگ

ششمين کنفرانس ملي محاسبات توزيعي و پردازش داده هاي بزرگ

برگزاری ششمين کنفرانس ملي محاسبات توزيعي و پردازش داده هاي بزرگ در دانشکده فناوري اطلاعات و مهندسي کامپيوتر دانشگاه شهید مدنی آذربایجان 13 اسفند 1399

ششمين کنفرانس ملي محاسبات توزيعي و پردازش داده‌هاي بزرگ توسط دانشکده فناوري اطلاعات و مهندسي کامپيوتر دانشگاه شهید مدنی آذربایجان روز 13 اسفند 1399 با حضور جمع کثيري از پژوهشگران، اساتيد و دانشجويان حوزه علوم کامپيوتر و فناوري اطلاعات برگزار گرديد. در اين همايش با شکوه، مهمانان ارزنده‌اي از دانشگاه‌هاي مختلف کشور حضور داشتند. مراسم افتتاحيه اين کنفرانس با سخنراني جناب آقاي دکتر علی عجمی معاونت محترم پژوهش و فناوری دانشگاه شهید مدنی آذربایجان آغاز شد. در ادامه، آقای دکتر مهدی هاشم زاده دبیر کنفرانس و رياست محترم دانشکده فناوري اطلاعات و مهندسي کامپيوتر به ایراد سخنرانی پرداختند. ایشان ضمن تشریح عملکرد این دوره از کنفرانس، اعلام نمودند:
در اين کنفرانس مقالات حول چهار محور: 1) سيستمهاي توزيع شده و محاسبات  2) پردازش داده هاي بزرگ  3) تحليل شبکه هاي اجتماعي  4) بينايي ماشين توزيع شده، در قالب نشستهاي تخصصي جداگانه توسط ارائه کنندگان مقالات به مخاطبين و شرکت کنندگان کنفرانس ارائه گرديدند.

دکتر هاشم زاده اعلام نمودند در اين دوره از کنفرانس، 122 مقاله به دبیرخانه کنفرانس رسید که با توجه به نوپا بودن این حوزه و بسترهای آن در داخل کشور، خود امری شگرف است و از میان آنان بنا به نظرات داوران محترم 74 مقاله مورد پذیرش واقع شدند که در قالب 8 نشست همزمان توسط نویسندگان محترم ارائه شدند، و کلیه مقالات در قالب مجموعه مقالات کنفرانس منتشر می‌شوند. همچنین کلیه مقالات پذیرفته شده توسط پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) و پایگاه استنادی مقالات کنفرانس­های کشور (CIVILICA) نمایه خواهند شد. همچنین طبق توافقات بعمل آمده با نشريه «دوفصلنامه محاسبات و سامانه‌های توزیع شده»، مقالات منتخب و برتر کنفرانس به انتخاب هيات داوران جهت چاپ به این مجله ارسال خواهند شد.

چاپ چاپ